RU  UA

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Здоров'я

Фізичний терапевт показав просту вправу для пресу, яка замінить скручування: відео

Якщо ви вже давно мрієте про плоский живіт, однак досягнути цієї мети з якихось причин не вдається, спробуйте наступну вправу. Лікар-фізіотерапевт Данило Якубовський продемонстрував, як накачати прес вдома без скручувань за допомогою нескладних рухів.

Лікар-фізіотерапевт Данило ЯкубовськийФото: instagram.com/yakubovsky_pt

"Зробити плоский живіт без скручування легко. Ця вправа дуже допомагає при болю в попереку, активізує косі та поперечний м'язи пресу - вони важливі у стабілізації тулуба", - пояснює експерт на своїй сторінці в Instagram.

Що потрібно пам’ятати при виконанні вправи?

  • повторення: 10-15 разів
  • повільне виконання
  • прес втягнути

Пам'ятайте, для того, щоб тренування м'язів живота давали бажані результати, потрібно дотримуватися кількох важливих умов: заняття повинні бути регулярними, вправи ефективними, не забувати про дефіцит калорій - різниця між калоріями, які надходять з їжі і витраченими за день. Витрати енергії зачіпають не тільки фізичну активність, а й природні обмінні процеси, на які організм теж витрачає калорії.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я