RU  UA

Понеділок, 29 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

У заражених Омікроном спостерігаються три симптоми: у США розкрили деталі нового штаму

Директор Центру з контролю та профілактики захворювань США (CDC) доктор Рошель Валенскі назвала симптоми, які протікають у людей, що заразилися COVID-штамом "Омікрон".

Про це вона повідомила в інтерв'ю Associated Press.

Зазначається, що у центрі виявили вже понад 40 випадків зараження штамом "Омікрон" у Сполучених Штатах Америки. З усіх інфікованих були вакциновані від коронавірусу, майже всі хворіли у легкій формі.

За словами фахівця, при зараженні "Омікроном" у людей спостерігалися такі симптоми, як кашель, закладеність носа та втома. Лише одну з більш ніж 40 осіб було госпіталізовано.

Водночас, Валенські наголосила, що робити висновки про небезпеку "Омікрону" - передчасно, оскільки наявні дані є неповними. Також директор CDC акцентувала увагу на тому, що більшість хворих є молодими людьми, а близько третини з пацієнтів подорожували за кордон.

Раніше президент Українського медичного клубу Іван Сорока розповів, чого слід чекати українцям від нового штаму коронавірусу "Омікрон".

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я