RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

Всі новини

Онлайн-карта працюючих аптек по всій Україні: де купити ліки під час війни

Сайт Liki24 запустив інтерактивну карту аптек, які працюють в українських містах та селищах в умовах воєнного стану. Вона охоплює всю територію країни, але оновлюється із затримкою: інформація доступна не в усіх містах.

Щоб дізнатися адресу та назву працюючої аптеки, відкрийте карту та клацніть на геомітку: зліва відкриється вся інформація.

Liki24 закликає керівників усіх аптечних мереж терміново вийти на зв'язок та повідомити, які точки продажу працюватимуть у Києві та інших містах. Списки працюючих аптек надсилайте за адресою: [email protected].

МОЗ України тим часом приймає дзвінки та запити від громадян та медичних установ щодо критичних запитів. За номером 0800602019 оператори зафіксують ваше звернення і передадуть його для оперативного рішення. Також у містах працюють волонтери та міжнародні організації, які відгукнулися на прохання про допомогу та зараз намагаються закрити всі термінові потреби медичної галузі.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я