RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

Всі новини

Від COVID-19 померла вагітна українка з немовлям - чоловік вважає лікарів убивцями: фото

В Одесі від ускладнень коронавірусної інфекції 30 листопада померла жінка на сьомому місяці вагітності та її ненароджена донька. Чоловік вважає, що в їхній смерті винна недбалість лікарів.

Про це Олександр Седунов, який втратив дружину і доньку, написав у Facebook.

Сім'я захворіла на ковід 12 листопада. Як пише чоловік, дорогоцінні 10 днів, коли можна було врятувати його рідних, було втрачено. Лікарі рекомендували його дружині сидіти вдома та пити парацетамол.

"10 днів вдома та 3 дні лікарні. Посадили на кисень 6 літрів всього, при ураженні 50%. Лікували лазолваном як звичайну пневмонію. Тримали в заручниках, замість того, щоб одразу відправити до пологового будинку в ковідне відділення. Її тримали і врешті-решт відправили до пологового будинку вже вмирати. 2 дні пологового будинку та 3 реанімації. Мою дружину та доньку вбили", - написав Олександр Седунов.

Чоловік підозрює, що лікарі намагалися нажитися на його вагітній дружині.

"...оскільки держава виділяє на хворого ковидом 27 тис грн на добу. Враховуючи, що дружина вагітна, а це 54 тис грн, множимо на 3 дні, отримуємо 162 тис грн заробили і за підсумком відправили помирати до пологового будинку Одеської обласної лікарні, коли однієї легені вже не було і аналізи перевищували норму у 30 разів. Довели до цитокінового шторму", - пише він.

Без матері залишився п'ятирічний син.

Як повідомляв "Апостроф", у листопаді в Кременчуці коронавірусна інфекція забрала життя 23-річної вагітної жінки. Дитину вдалося врятувати за допомогою кесаревого розтину.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я