RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

У Кременчуці ковід убив 23-річну породіллю

У Кременчуці коронавірусна інфекція забрала життя 23-річної породіллі. Дитину вдалося врятувати за допомогою кесаревого розтину.

Про це повідомило видання "Кременчуцька газета".

Як повідомила в ході засідання штабу ліквідації наслідків медико-біологічної ситуації віце-мер Ольга Усанова, у лікарні "Правобережна" перебувало 10 вагітних жінок або породіль, інфікованих COVID-19.

Одна з них переносила хворобу дуже важко. Коли вона потрапила до лікарні, вона мала двостороннє запалення легень. 23-річну жінку довгий час було підключено до ШВЛ. Шляхом кесаревого розтину вона передчасно народила свою дитину. На щастя немовля виявилося здоровим. Але життя його матері лікарям врятувати не вдалося.

Раніше ми також повідомляли про те, як якийсь час назад в Чернігівській області школяр помер від коронавірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я