RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Українка перемогла коронавірус у 91 рік - мала 100-відсоткову поразку легень: відео

У Львові 91-річна жінка перемогла коронавірусну інфекцію після того, як та вразила 100% її легень.

Про це повідомили в одному із сюжетів "ТСН".

91-річна Софія Голдак 10 днів провела під кисневою маскою у лікарні. Після цього для одужання їй знадобилося пролежати ще місяць вдома з кисневим концентратором. На щастя, ця боротьба закінчилася благополучно. Тиждень тому жінка перемогла інфекцію і нарешті зняла концентратор. У сюжеті повідомляють, що Софію Голдак було вакциновано. Найімовірніше, саме вакцина її й урятувала.

Як розвивалася хвороба

Рідні жінки розповідають, що одного дня їй раптово стало дуже погано. Її ста ло трясти, а коли їй поміряти температуру, то термометр показав 39 градусів. Внучка Софії Марта розповідає, що спочатку вони намагалися лікуватися вдома, але пізніше її все ж таки забрали до клініки.

Софія була повністю вакцинована. Але, згадує, коли йшла на щеплення, серйозних надій на вакцину вона не мала.

При цьому завідувач інфекційного відділення Наталія Релець стверджує, що вакциновані люди, навіть літні, хворіють на коронавірус або вмирають від нього вкрай рідко.

Раніше ми також повідомляли про те, що МОЗ назвало важливу умову для вакцинації підлітків.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я
Теги: