RU  UA

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Здоров'я

Новини

13 червня

12 червня

11 червня

10 червня

9 червня

8 червня

7 червня

6 червня

5 червня

4 червня

3 червня

2 червня

Всі новини

Слабка, середня та потужна: названі дати трьох магнітних бур у серпні 2022 року

У серпні планету накриють три магнітні бурі різної інтенсивності – це може позначитися на настрої та самопочутті метеозалежних людей.

Про це повідомляє СТБ.

Так, найбільш слабку магнітну бурю слід очікувати вже 1 серпня, а 2 і 3 числа можливі незначні коливання, які не позначаться на самопочутті чутливих людей.

З 10 по 11 серпня слід очікувати на бурю середньої інтенсивності. У цей період не слід перевантажувати себе фізично, крім того, не рекомендується вживати алкоголь, жирну їжу та тонізуючі напої.

Найпотужніша магнітна буря настане 16 серпня і триватиме до 22 числа. Вкрай не рекомендується важко працювати в цей період.

29 числа прогнозується незначна сонячна активність. Варто відстежувати негативні симптоми та вживати заходів щодо їх усунення.

Щоб захистити себе від впливу магнітних бур, необхідно:

  • відмовитися від важкої їжі - смаженої, жирної;
  • відмовитись від алкоголю;
  • лягати спати в один і той же час;
  • проводити час на свіжому повітрі;
  • приймати контрастний душ.

Раніше ми писали, як пережити вплив магнітних бурь.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я