RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

15 квітня

Всі новини

В Україні зареєстрували новий препарат проти COVID-19

Міністерство охорони здоров'я України зареєструвало медичний препарат " Молнупіравір" призначений для боротьби з коронавірусом.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Молнупіравір" є препаратом прямої дії, який блокує ферменти, необхідні коронавірусу для відтворення генетичного коду. Завдяки цьому препарат запобігає розмноженню вірусу та знижує ризик тяжкого перебігу хвороби у людини.

Даний препарат випускається у вигляді таблеток – спеціальних умов для його зберігання немає, його легко вживати.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Франції схвалили перші противірусні пігулки проти коронавірусу Paxlovid від Pfizer перорального застосування.

Крім того, ми повідомляли, що науковці зі США виявили ще один симптом нового штаму коронавірусу "Омікрон". Це захворювання можна ідентифікувати за болем у вухах, що часто буває єдиною ознакою хвороби.

Також ми розповідали про, чим саме штам "Омікрон" схожий на застуду.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я