RU  UA

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Всього 10 хвилин на день: лікар назвала рослину, яка уповільнює старість

Доктор Люсія Гарсіа стверджує, що якщо наносити на шкіру сік алое протягом 10 днів, можна сповільнити процес старіння.

Про це повідомляє Quora.

Дослідження алое показали, що ця рослина містить багато спеціального "геля" - густої та липкої рідини, що виділяється з внутрішнього шару листя.

Цей гель можна наносити на обличчя – для досягнення найкращого результату потрібно залишити рідину на шкірі на 10 хвилин, потім акуратно промасувати обличчя, після чого змити водою.

Дана рідина містить ряд корисних речовин, включаючи вітаміни, бета-каротин, альфа-токоферол, фолієву кислоту, холін. Комбінація цих речовин може активувати життєздатність клітин шкіри, підвищувати еластичність та міцність шкіри, уповільнювати процес її старіння.

Також рідина алое віра має антибактеріальні, протизапальні, зволожуючі та заспокійливі дії. Вона має певний вплив на полегшення та усунення легкого та середнього ступенів тяжкості.

Раніше фахівці назвали три простих способу порятунку шкіри у разі засмаги на сонці.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я