RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

20 травня

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Спалах "Омікрону" дасть несподіваний ефект: медики Ізраїлю розкрили подробиці

В Ізраїлі спалах нового штаму коронавірусу "Омікрон", який очікується протягом трьох тижнів, може призвезти до колективного імунітету.

Про це повідомляє The Times of Israel.

"Цифри повинні бути дуже високими, щоб досягти групового імунітету. Це можливо, але ми не хочемо досягти цього за допомогою інфекцій, ми хочемо, щоб це сталося через вакцинацію багатьох людей", - сказав представник Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю Нахман Еш.

За даними ізраїльського МОЗу, кількість позитивних тестів зростає з кожним днем. До того ж, 10 днів тому хворих на добу було менше тисячі людей, а за 31 грудня 2021 року їхня кількість збільшилася до 4 197.

Крім того, прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннетт заявив 2 січня, що це число буде лише зростати, і незабаром добових випадків зараження коронавірусом буде десятки тисяч.

На даний момент, за його словами, уряд Ізраїлю думає, як подолати великі навантаження в районах, де люди роблять тести і вакцинуються, а також як впоратися з відсутністю тестів на COVID-19.

Нагадаємо, головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів, що локдаун в Україні потенційно можливий через штам коронавірусу "Омікрон", чи вводитимуть його.

Раніше "Апостроф" розповідав, як покласти край пандемії COVID-19.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я