RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

Хоче вакцинуватися 25 разів: українець поставив рекорд за кількістю щеплень від COVID-19

Українець Олексій Сукач 18 разів вакцинувався від коронавірусу і побив рекорд з щеплень відомого новозеландця, який зробив 10 уколів за один день.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу "1+1".

Олексій Сукач отримав усі доступні в нашій країні щеплення. Інформація про 18 введених доз відображається в електронній системі Helsi.

"Я можу тільки поспівчувати", - відреагувала лікарка Людмила Смоліна, коли дізналася про українця, вакцинованого понад 15 разів, і додала, що у нього, ймовірно, "є проблема з психікою".

За словами Сукача, він отримав так багато доз вакцини, тому що його сімейний лікар Оксана Петрівна Іващенко нібито обіцяла йому за 20 щеплень тижневе перебування у лікарні Харкова. Водночас чоловік не проти зробити й 25 уколів. Він сказав, що таким чином медик нібито хотіла підвищити рейтинг у Helsi.

"Лікар проводить досліди, а натомість вона дає мені направлення до Харкова, щоб у Харкові я полежав у лікарні", – розповів Сукач.

Оксана Іващенко на запитання журналістів відповіла, що "вперше про це чує".

Нагадаємо, в Україні завершився перший етап реєстрації на отримання ініційованої владою виплати 1000 грн за повний курс вакцинації від COVID-19.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я