RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

Всі новини

Україна отримає ще 2,5 млн доз вакцини від коронавірусу

У неділю,12 грудня, в Україну прибудуть дві поставки вакцини CoronaVac проти коронавірусу.

Про це пише група компаній "Лекхім".

Усього прибуде 2 447 000 доз вакцини виробництва Синовак Лайф Саєнсіз Ко., Лтд.

Першу поставку з 2 млн доз очікують приблизно о 12:00, інша частина надійде ввечері, о 19:20.

Поставки вакцин CoronaVac виконуються у рамках Додаткової угоди до Ексклюзивної дистриб'юторської угоди між виробником та "Лекхім".

Раніше "Апостроф" повідомляв, у четвер, 9 грудня, Кабмін затвердив порядок надання тисячі гривень для тих, хто пройшов повний курс вакцинації. Програма дозволить підтримати вітчизняний бізнес, який суттєво постраждав від пандемії, та простимулювати українців до імунізації проти коронавірусу.

Нагадаємо, що гроші можна буде витрачати протягом чотирьох місяців виключно на затверджені Кабінетом міністрів послуги: культуру, спорт та внутрішні пасажирські перевезення (авіа та залізничні). Після закінчення цього терміну вони "згорять".

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я