RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

В Україні послаблять карантин: вісім регіонів виходять із "червоної" зони

У понеділок, 6 грудня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке вирішило вивести з "червоної" зони вісім регіонів.

Про це повідомляє міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов.

За результатами позачергового засідання Державна комісія скасувала з 00 годин 00 хвилин 07 грудня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та міста Києва.

Немчинов нагадав, що з 6 грудня в Україні набули чинності нові правила карантину, які Кабінет Міністрів затвердив минулого тижня. Вони насамперед стосуються нещеплених українців. Відповідно до останніх змін, відвідувати громадські установи, розташовані в регіонах, віднесених до “жовтої” зони, зможуть лише громадяни, які отримали як мінімум одну дозу вакцини проти коронавірусу та мають “жовтий” ковід-сертифікат або довідку 063/о.

Співробітники ресторанів, готелів та спортзалів також зможуть обслуговувати відвідувачів лише за наявності такого документа. Водночас клієнтам громадських закладів можна буде використати й негативний тест, який діє 72 години, або сертифікат щодо одужання від коронавірусної інфекції.

Як повідомляв "Апостроф", попри покращення ситуації з коронавірусом в Україні та стабілізацію показників, Луганська та Львівська області відмовилися залишати "червону зону" на засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС 25 листопада.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я