RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Здоров'я

Новини

21 травня

20 травня

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

Всі новини

В чому переваги аптечної косметики - корисні поради і рекомендації

новини компаній

Креми для обличчя, тоніки, лосьйони та багато інших косметичних засобів можна без проблем купити у супермаркетах. Але ті, хто не хоче йти на компроміси в питаннях якості та безпеки, таки вважають за краще замовляти ці продукти в аптеках онлайн. Такий підхід цілком виправданий, адже аптеки набагато ретельніше контролюють склад препаратів, що продаються, і не реалізують продукцію неперевірених торгових марок.

У нашій статті ми докладніше розповімо про переваги аптечної косметики та дамо кілька рекомендацій щодо її застосування.

Чому варто купувати косметику в аптеці

Для деяких покупців питання вартості товарів має значення. Аптечна косметика коштує порівняно дорого, і тому багато хто воліє купувати дешевші аналоги в супермаркетах. Але ризики побічних ефектів від застосування бюджетних засобів та ймовірність негативних наслідків для здоров'я непорівнянні з матеріальними витратами. На користь купівлі продукції в аптеках каже відразу кілька факторів:

Гарантія якості та безпеки. Створення якісних засобів для догляду за шкірою – кропіткий та досить коштовний процес. Підбір спеціальних компонентів, вивчення їх властивостей, створення найефективніших комбінацій, тестування у лабораторних умовах – всі ці процеси вимагають певних фінансових вливань. Очевидно, що вироблена за всіма правилами продукція ніяк не може коштувати копійки.

Підтверджена ефективність. Рекламні ролики всіх виробників косметичних засобів категорії мас-маркет говорять про те, що після застосування кремів або лосьйонів шкіра миттєво засяє красою, молодістю та здоров'ям. Але на практиці ефект від застосування більшості засобів дуже перебільшений. Споживачі дешевої продукції можуть помітити деякі покращення, але на кардинальне вирішення косметологічних проблем не слід розраховувати. У свою чергу, аптечна косметика має підтверджену ефективність і допомагає успішно боротися з такими недоліками як вугровий висип, пігментні плями, розтяжки, келоїдні рубці та багато інших.

Гіпоалергенність. У складі практично будь-якої косметики мас-маркет ви знайдете велику кількість синтетичних компонентів, ароматизаторів, консервантів. Кожна з цих складових може стати причиною алергічних реакцій. У складі аптечної косметики подібних добавок значно менше, а у продукції провідних виробників вони взагалі відсутні. До того ж перед випуском кожного препарату у продаж більшість компаній проводить його тестування, тому куплені в аптеці креми або лосьйони гарантовано мають гіпоалергенні властивості і можуть бути рекомендовані навіть для чутливої шкіри.

Що стосується застосування аптечних засобів, слід пам'ятати про те, що зберігати їх необхідно в прохолодному місці, захищеному від сонячних променів. Наносити косметику рекомендується на попередньо очищену шкіру. Найкращий ефект забезпечується регулярним використанням продукції, а також застосуванням рекомендованих виробником доглядових ліній.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я