RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Про нього забули, а він нікуди не подівся: COVID "демонструє" показники дворічної давності в Україні

В умовах війни з Росією, у квітні смертність від Covid-19 в Україні впала більш ніж у чотири рази. У середньому за останній тиждень фіксувалося по 10 летальних випадків на добу, що є мінімальним показником з кінця квітня 2020 року.

Про це свідчать дані Національної академії наук.

При цьому військові умови ускладнюють аналіз епідемічної ситуації та збільшують вплив випадкових факторів. Згідно з наявними даними, ситуація з коронавірусом в Україні покращувалася протягом останніх тижнів.

Станом на 26 квітня середня кількість нових заражень COVID-19 становить 765 на день.

"Кількість померлих при COVID-19 за останній місяць зменшилася більш ніж у чотири рази - до 10 осіб на день. Хоча цифри статистики можуть бути дещо занижені через очевидні труднощі, але, наприклад, у Польщі (з якою Україна завжди була схожа ситуація) така сама тенденція та подібні числові показники. Є підстави вважати, що позитивна тенденція триватиме на наступні тижні", - зазначили у НАН.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у міністерстві охорони здоров'я України назвали термін дії COVID-сертифікатів після вакцинації в умовах війни з Росією.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я