RU  UA

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Здоров'я

DaVita Poland готує центри діалізної терапії для біженців на тлі російської агресії проти України

У зв’язку з війною на території України, DaVita Poland оголосила про готовність прийняти пацієнтів із захворюванням нирок, які більше не можуть отримувати допомогу в Україні.

Пацієнти, що лікують нирки, покладаються на життєво необхідну, чотиригодинну процедуру діалізу щотижня – як правило, у клініці поблизу їхнього дому. Оскільки багато українців останнім часом покидають свої домівки, людям із хронічним захворюванням доведеться шукати альтернативні варіанти лікування.

"Ми солідарні з українцями та іншими європейськими сусідами, які застрягли у перехресному вогні цієї жахливої події – особливо з тими, хто страждає на хронічну хворобу нирок, та які мають проходити процедуру діалізу, щоби залишитися живими", – повідомив Кшиштоф Гуркач, генеральний директор DaVita Poland, - "Наша загальнонаціональна мережа з 65 станцій діалізу готова прийняти пацієнтів, які більше не можуть отримати необхідну допомогу в рідному місті".

Повний перелік 65 станцій діалізу у Польщі - доступний за посиланням.

DaVita Poland вже надіслала заяву про підтримку відповідним органам влади та Польському Червоному Хресту.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я