RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

В Україні зменшилася кількість "жовтих" областей: дані щодо регіонів

В Україні стало більше областей в "помаранчевій" зоні карантину. Столиця теж перейшла від "жовтого" до наступного рівня епіднебезпеки - "помаранчевого".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров'я України.

Наразі в "жовта" зона скоротилась до двох областей: Полтавської та Чернівецької. Київ, який до цього перебував у "жовтій" зоні карантинних обмежень перейшов до "помаранчевої".

До "червоної" зони карантину входять Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька області. Епідемічна ситуація у цих регіонах не покращується з часом.

Фото: МОЗ

Також читайте матеріал "Апострофа": Європа знімає ковідні обмеження: на що чекати Україні. Хоч випадки нових заражень не йдуть на спад, але європейські країни поступово зменшують карантинні обмеження. Там вважають, що регіон наближається до завершальної фази пандемії.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я