RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

Всі новини

Школам Києва загрожує закриття на карантин: МОЗ назвало причину

У зв’язку зі стрімким погіршенням ситуації з коронавірусом у Києві та інших областях України можуть закрити школи на карантин.

Про це попередив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, передає Telegram-канал KyivLIVE.

За словами міністра, добова захворюваність населення на вірус COVID-19 стрімко зростає. У зв'язку з цим МОЗ зараз не виключає можливості повторного закриття шкіл на карантин та запровадження дистанційної форми навчання. При цьому La SQA наголошує, що в цій хвилі коронавірусу, в якому переважає штам Omicron, часто хворіють діти.

"Це може бути, оскільки ми бачимо, що зростає кількість випадків коронавірусної хвороби, зараз ми вже досягаємо 40 тис. випадків на добу, і ми бачимо, що у цій хвилі, в якій домінує Омікрон, збільшується кількість захворювань саме серед дітей", - попередив міністр .

За словами голови МОЗ, закриття шкіл має сприяти "розриву ланцюжка" захворюваності.

Раніше ми також повідомляли, що днями ще шість областей України опинилися на порозі "червоної" зони карантину.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я