RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Це не допоможе: Комаровський назвав ТОП-6 способів "підвищити" імунітет та розвіяв міфи

Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський назвав 5 ефективних та 5 неефективних способів підвищення імунітету у людини.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

На думку Комаровського, найбільш неефективними способами підвищення імунітету є гомеопатія (вид медицини, в якому застосовуються сильно розведені препарати - "Апостроф"), біологічно активні добавки (БАД - "Апостроф"), цибуля та часник, імуномодулятори, елеутерокок та ехінацея, а також амулети від вірусів

Найбільш ефективнішими способами посилення імунітету Комаровський назвав вакцинацію, повноцінний сон, відмову від тютюну та алкоголю, повноцінне харчування, помірні фізичні навантаження та позитивні емоції.

Раніш Євген Комаровський розповів, що робити, якщо дитина часто "підхоплює" віруси у дитячому садку.

До цього ми публікували поради доктора Комаровського про те, як захистити дітей від коронавірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я