RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

Проблема більша, аніж "Омікрон": у Британії заявили про кризу медсистеми

Британські лікарі заговорили про кризу медичної системи країни через штам коронавірусу Omicron.

Про це повідомляє The DailyMail.

За словами представників сфери охорони здоров'я Британії, брак кадрів, що був викликаний внаслідок штаму Omicron, є "більшою проблемою", ніж зростання кількості госпіталізацій хворих на коронавірус.

Експерти спрогнозували, що у разі погіршення ситуації у Лондоні близько 40% із числа працівників медичної сфери можуть не вийти на робоче місце. Відсутність персоналу може призвести до ще більшого хаосу у сфері охорони здоров'я.

Крім того, зазначається, що станом на 19 грудня 18 829 співробітників медустанов були відсутні на роботі, тоді як за тиждень до цього їх було 12 240.

Тим часом кількість госпіталізованих лише зросла - на Католицьке Різдво 25 грудня до палат лікарень помістили 1281 інфікованих.

Раніше ми повідомляли, що у Великобританії зафіксовано 122 186 нових випадків коронавірусу та 137 смертей від COVID.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я