RU  UA

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Здоров'я

Новини

13 червня

12 червня

11 червня

10 червня

9 червня

8 червня

7 червня

6 червня

5 червня

4 червня

3 червня

2 червня

Всі новини

Пандемія COVID-19 у США: експерти вказали на небезпечний момент

У Сполучених Штатах у дітей на тлі пандемії коронавірусу почастішали проблеми з психікою.

Про це пише видання The Hill.

За перші дев'ять місяців істотно зросла кількість відвідувань неповнолітніми відділень невідкладної допомоги у зв'язку з психічними розладами або після спроб суїциду.

Як зазначають журналісти, навчальні заклади в США зіткнулися з нестачею фахівців із психічного здоров'я, оскільки багато дітей восени повернулися за парти із симптомами депресії та тривоги. За даними видання, причиною появи таких проблем є пандемія коронавірусу.

Американська академія педіатрії (AAP), Американська академія дитячої та підліткової психіатрії (AACAP) та Асоціація дитячих лікарень ще у жовтні оголосили надзвичайну ситуацію у сфері психічного здоров'я дітей.

Президент ААСАР Уоррен Іу Кі Нг попередив, що до Нового року проблема з неповнолітніми лише посилилася, а її масштаби важко оцінити.

"Я думаю, що ми перебуваємо в глибокій кризі психічного здоров'я, і я думаю, що пандемія COVID-19 лише посилює ситуацію", - заявив чиновник у спілкуванні з журналістами.

Раніше ми повідомляли, що Велика Британія протягом кількох днів ставить рекорди з коронавірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я