RU  UA

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Здоров'я

Новини

13 червня

12 червня

11 червня

10 червня

9 червня

8 червня

7 червня

6 червня

5 червня

4 червня

3 червня

2 червня

Всі новини

"Омікрон" терзає світ: на Різдво через вірус скасували тисячі авіарейсів

По всьому світі через штам коронавірусу "Омікрон" скасували понад 7 тисяч авіарейсів.

Про це пише французьке видання Boursorama.

Наразі лідирує по зараженню "Омікроном" Європа - за останні сім днів було зареєстровано понад 3 млн випадків.

Через швидке поширення вірусу страждають також авіаперевізники та їхні клієнти. Лише у неділю, 26 грудня, у світі скасували близько 2 тисяч авіарейсів, 25% з яких – на території Сполучених Штатів. У суботу, 25 грудня, авіакомпаніям довелося скасувати близько 2800 рейсів.

У п'ятницю, 24 грудня, спостерігалася схожа ситуація - 2400 скасованих авіарейсів, ще 11 тисяч літаків злетіли з аеропортів із суттєвими затримками.

Компанії Lufthansa, Delta та United Airlines були змушені піти на такі заходи після того, як пілотів та бортпровідників поміщали до карантину через виявлення коронавірусу в організмі.

Авіаперевізники зараз розробляють механізм для відшкодування збитків пасажирам, які через скасування рейсів не змогли вилетіти.

Раніше ми повідомляли, що Франція та Італія повідомили про рекордну кількість заражених "Омікроном".

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я