RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Здоров'я

Загинули десятки людей: в Африці поширюється нова смертельна інфекція

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) заявила, що розслідує смерть майже 100 людей у Південному Судані в Фангаку, що в штаті Джонглей. Ці люди померли від невідомої інфекції.

Про це повідомило ВВС News.

Минулого тижня міністерство охорони здоров'я повідомило, що невідома хвороба забрала життя десятків людей.

Місцевий чиновник охорони здоров'я сказав, що початкові зразки, зібрані у цьому районі, дали негативні результати тестів на холеру. Спочатку саме цю хворобу вважали причиною загибелі людей.

"Ми вирішили відправити групу швидкого реагування для проведення оцінки ризиків та розслідування. Вони зможуть зібрати зразки у хворих людей. За попередніми даними, загинуло вже 89 осіб ", - сказала представниця ВООЗ Шейла Бая.

Також вона додала, що район Фангак недоступний по суші через нещодавню повінь. Їхня команда чекала вертольота, щоб він доставив їх до столиці.

Раніше ми повідомляли, що ВООЗ пояснила появу нових штамів COVID-19.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я