RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

Всі новини

Ще дві області України вийдуть із "червоної" зони: МОЗ назвало причину

В Україні фіксують тенденцію до зниження кількості діагностованих випадків коронавірусу. Незабаром Вінницька та Хмельницька області можуть вийти із "червоної" зони карантину.

Про це на брифінгу 13 грудня повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко.

Він уточнив, що в перший тиждень листопада кількість випадків COVID-19 становила 152,26 тисяч, а минулого тижня показник встановився на рівні 61,21 тисяч. Така динаміка дає можливість пом'якшити карантинні обмеження у двох областях.

За словами Ляшка, він уже звернувся до уряду для скликання Державної комісії з ТЕБ та НС, щоб розглянути вихід Вінницької та Хмельницької областей із "червоної" зони карантину.

За словами голови МОЗ, на сьогоднішній день у "червоній" зоні залишаються 10 областей. На коронавірус хворіють 266 тисяч громадян. З них 26,71 тисячі перебувають у лікарнях: майже 80% госпіталізованих отримують кисневу терапію.

Як повідомляв "Апостроф", Віктор Ляшко раніше заявив, що під час різдвяних свят уряд не вводитиме жодних додаткових або жорсткіших карантинних обмежень.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я