RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

МОЗ помітив зниження захворюваності на ковід, але чекає нову хвилю

Глава МОЗ Віктор Ляшко розповів про загрозу нової хвилі COVID-19 і закликав українців активізувати вакцинацію проти небезпечного коронавірусу.

Про це він заявив під час брифінгу.

Чиновник пояснив, що хоча в Україні четвертий тиждень падає захворюваність на COVID-19 (число виявлених випадків зараження знизилося на 15%, госпіталізацій — на 13%), пандемія коронавірусної хвороби ще не завершилася.

”Від імені всіх медиків України прошу всіх, хто ще не вакцинувався, - зробити це якнайшвидше. Це буде ваш внесок у підготовку до нової хвилі коронавірусної хвороби”, - заявив Ляшко

Сайт "Апостроф" повідомляв, що 5 грудня в Україні зафіксовано 4 478 нових підтверджених випадків COVID-19 та 239 летальних наслідків.

4 грудня в Україні зафіксовано 6 622 нових випадків COVID-19 та 278 летальних випадків.


Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я