RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

*упа так болить, що про голову забуваєш: доктор Комаровський назвав хибні діагнози українців

Відомий український педіатр Євген Комаровський, який розповів, як виник новий штам коронавірусу "Омікрон", обурився дивними діагнозами і методами лікування українських лікарів.

Про це він говорив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Він назвав кілька діагнозів, які ставлять українські лікарі.

"Вегетосудинна дистонія...діатез, дисбактеріоз, внутрішньочерепний тиск, дискинезія жовчовивідних шляхів. У кожного таке було, тільки всім це лікували крапельницями, укольчиками ", - зазначив він.

Комаровський додав, що український лікар вважається добрим, якщо завдає біль своєму пацієнтові.

"У нас же класична тактика - коли у тебе болить, наприклад, голова, приїжджає швидка допомога, вкололи тобі в дупу "Магнезію". І *упа потім так болить, що ти вже про свою голову забуваєш. Все, це називається лікуванням. При чому, чим сильніше болить дупа, тим ой який доктор хороший. А якщо тебе вкололи, а сідниці після цього не болять - це що за лікування таке? ", - ілюструє свою думку лікар.

Деякі види лікування, які практикуються в Україні, Комаровський назвав "домашнім садизмом".

"Картоплею там подихати. XXI століття на дворі, а вони всі над картоплею дихають. Колись це ж закінчиться? Ви прийшли з дитиною в дитячий садок і там дихати нічим. Когось це цікавить? Зате кварцову лампу купили ", - обурюється лікар.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Комаровський розповів, що ангіна лікується виключно антибіотиками, інакше вона призводить до серйозних ускладнень.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я