RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Доктор Комаровський пояснив, чи потрібно вакцинувати дітей від коронавірусу

Український педіатр і телеведучий Євген Комаровський, який раніше розповів, яких помилок припускаються батьки при лікуванні дітей антибіотиками, назвав причину обов'язкової вакцинації дітей.

Про це він розповів в ефірі програми на телеканалі України 24.

За його словами, від СOVID-19 померло кілька десятків дітей.

"Тим не менш, діти – це один з основних контингентів, де, по-перше, активно відбуваються мутації вірусу, тому що вірус не викликає тяжкої хвороби та активного тілоутворення, і це провокує мутації, а по-друге діти активно заражають дорослих", – зазначив він.

Він наполягає на вакцинації дітей, хоч і впевнений, що вакцинуватимуться одиниці.

"У країні, де понад 50 відсотків бабусь не вакциновано, вакцинувати дітей треба. Глобально я чудово розумію, що нічого в нас не вийде, і дітей ми не прищепимо. Прищеплять тільки одиниці, і ймовірність того, що дитина помре від коронавирусной інфекції, наближає до 0,001%", - зазначив Комаровський.

Раніше "Апостроф" писав, що доктор Комаровський відповів, чому ліків від коронавірусу нема, а вакцина є.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я