RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

Як діти можуть повбивати бабусь? Доктор Комаровський пояснив, чому не можна закривати школи

Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський впевнений, що не можна закривати школи, а людей старшого покоління необхідно вакцинувати проти коронавірусу.

Про це він заявив в ефірі "Україна 24".

"ВООЗ категорично і наполягає, і апелює до всіх країн світу – вона просить: "Люди, не закривайте школи". "Як? – говоримо ми. – Як можна не закривати школи? Ці ж діти повбивають бабусь удома". А ВООЗ цілком справедливо каже: "Як діти можуть повбивати бабусь? Для бабусь є вакцини", – сказав Комаровський.

Він іронічно зазначив, що Україна – “спеціальна країна”, в якій бабусі не хочуть щепитися, а хочуть, щоб діти сиділи вдома.

“А потім ці ж бабусі скаржаться, що діти не розуміють взагалі нічого, що діти живуть у телефонах, що для дітей немає жодних авторитетів, окрім Тік-Току... Я абсолютно згоден з тим, що не можна закривати школи. Категорично не можна не пускати до шкіл вчителів Діти мають ходити до шкіл. Бабусь треба прищепити. Бабусі щеплені дозволяють відкрити школи", – резюмував Комаровський.

Раніше Євген Комаровський розповів, як лікувати COVID-19 вдома у разі легкого та середнього перебігу захворювання.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я