RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

Всі новини

У трьох областях України можуть посилити карантин: названо причину

У областях, що межують з Польщею, збільшується число нових випадків інфікування COVID-19, в тому числі з тяжким перебігом хвороби. Така ситуація може призвести до посилення протиепідемічних обмежень.

Про це написав народний депутат, голова Комітету з питань здоров'я нації, голова тимчасової робочої групи з питань реформування системи охорони здоров'я Михайло Радуцький в Facebook.

"У регіонах України зростає кількість хворих на "ковід" і рівень госпіталізації. Є ймовірність, що через тиждень-два у Волинській, Львівській, Рівненській областях посилять карантинні обмеження", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", небезпечна ситуація із захворюваністю на коронавірус склалася також в Чернівецькій області, де кількість зайнятих ліжок зрівнялася з рівнем минулого піку. Разом з тим епідемічна обстановка помітно ускладнилася в Харківській і Луганській областях.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я