RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

Всі новини

Чому людям, які теж перехворіли, потрібно робити щеплення від COVID-19: в МОЗ дали чітку відповідь

ВООЗ рекомендує вакцинуватись від COVID-19, навіть якщо ви вже перехворіли.

Про це інформує прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Імунітет після перенесеної хвороби залежить індивідуально від кожного організму і невідомо скільки природній імунітет захищатиме вас, зазначають у МОЗ.

Одне із досліджень Центрів з контролю та профілактики захворювань в США (C.D.C) показує, що невакциновані люди, які перенесли COVID-19 мають вдвічі вищий ризик захворіти на COVID-19 знову, ніж вакциновані.

"Якщо ви хочете бути впевнені у захисті від важкого перебігу, госпіталізації та смерті від COVID-19 — вакцинуйтесь", - наголосили в МОЗ.

Нагадаємо, що раніше в Коломийському районі Івано-Франківської області від ускладнень, викликаних коронавірусом, померла новонароджена дитина.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я
Теги: