RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Здоров'я

Новини

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Названо регіон з найзагрозливішою СOVID-ситуацією - повторюється минулий пік

В Україні вже до середини жовтня очікується значне погіршення епідемічної ситуації та зростання смертності через "Дельта" штам COVID-19, а вже зараз істотно погіршилися показники в трьох областях.

Про це свідчать дані Національної Академії наук України.

Станом на 28 вересня небезпечна ситуація із захворюваністю на Covid-19 склалася в Чернівецькій області, де кількість зайнятих ліжок зрівнялася з рівнем минулого піку. Разом з тим, ситуація також помітно ускладнилася в Харківській і Луганській областях.

"У другій половині вересня темпи зростання захворюваності в 2021 році виявилися значно вищими, ніж в 2020 за ті ж дати. Наприклад, виявлена захворюваність і кількість летальних випадків вже вдвічі перевищують минулорічні значення", - констатували в НАН.

Як повідомляв "Апостроф", В Україні за минулу добу, 28 вересня, зафіксовано 9 666 нових підтверджених випадків COVID-19. Найбільшу кількість підтверджених випадків коронавірусної інфекції зареєстровано в Харківській (976), Дніпропетровській (787), Донецькій (699), Одеській (662) та Запорізькій (592) областях.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я