RU  UA

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Червона" зона через декілька тижнів: чотири області України на порозі локдауну

Україна вже через декілька тижнів може потрапити в "червону" зону санітарно-епідеміологічного контролю. У Кількох областях вже зафіксовані ознаки "помаранчевої" зони.

Про це повідомило видання "Інтерфакс-Україна".

У МОЗ на цьому тижні в декількох регіонах зафіксували найшвидші темпи захворюваності та госпіталізації за весь 2021 рік. Приріст інфікованих склав 68%, в той час як госпіталізація - 51%.

Зокрема ознаки "помаранчевого" рівня зафіксовані в 9 областях. При цьому Житомирська, Луганська, Львівська та Харківська області можуть стати "червоними".

"Станом на 24 вересня вже дев'ять регіонів демонструють ознаки "помаранчевого" рівня", - сказав на прес -конференції заступник голови МОЗ, головний державний санітарний лікар Ігор Кузин.

При цьому він зазначив, що 21 вересня всі 25 регіонів нашої країни були переведені в "жовту" зону.

Однак, за словами Кузіна, навантаження на систему охорони здоров'я знаходиться під контролем, а значить "червоної" зони можна ще уникнути.

Раніше ми також повідомляли про те, чи буде в Україні повний локдаун.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я