RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Імунолог розповів, на кому лежить відповідальність за темпи вакцинації в Україні

Відповідальність за низькі темпи вакцинації лежить на самих українцях, які мають питати, в першу чергу, з себе.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповів лікар-імунолог Борис Донськой.

"Не питайте мене. Насправді на людях. Люди вибирають собі уряд, президента, парламент і потім до них мають йти закиди, чому вони нам не організували так як британці. Ось британці вибирають свій парламент, і з них запитують. Ми теж маємо питати з себе. Чому люди з себе скидають відповідальність - не такий міністр, не такий президент - якщо вони самі його вибирали", - сказав Донськой, відповідаючи на питання про винних в низьких темпах вакцинації в Україні.

На його думку, всі повинні привчитися до того, що відповідальність - загальна. Тим більше, що зараз в пунктах щеплень повний асортимент різних препаратів на будь-який смак і колір. А люди чомусь не поспішають до цих пунктів, і мільйони пенсіонерів думають.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Українці, як стародавні християни, не підкоряться вакцинації - імунолог Борис Донськой

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я