RU  UA

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

Всі новини

В Ізраїлі від COVID-19 помер скандальний антищепленник: чим він прославився

13 вересня від COVID-19 помер ізраїльський активіст Хай Шауляй. Відомо, що за життя він публічно виступав проти щеплень від коронавірусу.

Як сообщает The Jerusalem Post, Хай Шауляй лікувався в медичному центрі Wolfson міста Холон, був підключений до апарату з киснем.

Активіст наполягав на тому, що "епідемії немає, вакцина не потрібна і небезпечна". У соцмережах він радив своїм підписникам не погоджуватися на щеплення.

Незадовго до госпіталізації Шауляй в Facebook опублікував відео зі скаргою на ставлення з ним в поліцейській дільниці під час затримання за висловлювання. Він акцентував увагу на тому, що правоохоронці нібито пригнічували його шию ногами і стверджував, що "поліція Єрусалиму намагалася отруїти" його.

"Весь тиждень я боровся, як ні в чому не бувало, але сьогодні більше не міг дихати і пішов до лікарів, мене евакуювали в Медичний центр Wolfson. Якщо зі мною щось трапиться - знайте, що це замах", - говорив антивакцинатор.

Ні словом про те, що підхопив коронавірус Шауляй не обмовився. Лише заявив, що кашляє і вже підключений до кисневого апарату, без якого задихається і непритомніє.

"Дорогі друзі. Моя ситуація зовсім критична. Я в дуже важкому стані. Неможливо говорити і реагувати на людей. Сьогодні вранці прокинувся і був мокрий, нібито на мене вилили кілька відер води. Кисню немає. Мені знадобилося близько години, щоб зрозуміти, хто я, де я і що тут роблю. Відсутність кисню - жахлива річ ", - заявив ізраїльський активіст Хай Шауляй 11 вересня.

Як виявилося це була його остання поява в соцмережах.

Ізраїльскі журналісти підкреслюють, що Хай Шауляй помер від наслідків коронавірусу, а не від того, що його нібито "отруїла поліція".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Україні різко підвищилася смертність від коронавірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я