RU  UA

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Здоров'я

Новини

13 червня

12 червня

11 червня

10 червня

9 червня

8 червня

7 червня

6 червня

5 червня

4 червня

3 червня

2 червня

Всі новини

Медики 8 днів боролися за життя: на Львівщині від "Дельти" помер молодий чоловік

У Львівській області від нового штаму коронавірусу “Дельта” помер 36-річний мешканець Стрийського району, який не вакцинувався, хоч і був у групі ризику.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила головна санітарна лікарка області Наталія Іванченко-Тимко.

“Він був не вакцинований. За межі Львівщини не виїжджав. Поступив у лікарню в важкому стані, відразу у відділення реанімації та інтенсивної терапії. Був на апараті ШВЛ. За його життя медики боролися 8 днів. Пацієнт мав супутню патологію - цукровий діабет, тобто був у групі ризику і потребував вакцинації. Нажаль, врятувати не вдалося. "Дельта"-штам був підтверджений референс-лабораторією Центру громадського здоров'я МОЗ України”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Вінницькій області зафіксували перші три смерті від індійського штаму COVID-19. Всі загиблі - люди похилого віку.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я