RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Здоров'я

Дві області можу вийти з "зеленої" зони: хто під загрозою

Зараз усі українські регіони знаходяться в так званій зеленій зоні санітарно-епідеміологічної безпеки. Однак, вже незабаром, дві області можуть її покинути.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України.

Йдеться про Закарпатській і Хмельницькій області.

Так, в Закарпатській області, станом на 31 липня 2021 року, показники динаміки госпіталізацій не відповідають "зеленому" рівню. Ще вчора в даному регіоні України цей показник знаходився в на позначці 21,9%, а вже 31 липня він підвищився аж до 82,1%.

Приблизно така ж ситуація і в Хмельницькій області. 30 липня вдень динаміка госпіталізацій дорівнювала 34%, а вже 31 липня вона становить 86,4%.

При цьому варто відзначити, що норма для "зеленого" рівня в Україні не повинна перевищувати 50% від загальної кількості госпіталізацій громадян.

Раніше ми також повідомляли, що в ході і сследованія було підтверджено, що не менше 40% українців мають антитіла проти коронавирусно] інфекції.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я