RU  UA

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Здоров'я

Новини

13 червня

12 червня

11 червня

10 червня

9 червня

8 червня

7 червня

6 червня

5 червня

4 червня

3 червня

2 червня

Всі новини

Як в 10 разів збільшити рівень антитіл проти штаму "Дельта": Pfizer дав відповідь

Третя доза вакцини від COVID-19 Pfizer збільшує рівень антитіл проти штаму коронавірусу “Дельта” в 11 разів більше, аніж після другої дози.

Про це повідомляє CNN.

У людей у віці від 65 до 85 років після третьої дози Pfizer/BioNTech рівень антитіл проти штаму “Дельта” виявився в 11 разів вище, ніж після другої дози, повідомили в компанії Pfizer.

Дані компанії також показують, що рівень антитіл після третьої дози значно вищий, ніж після другої дози проти вихідного варіанту коронавірусу та “Бета-варіанту”, вперше виявленого в Південній Африці.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що змішування вакцин від коронавірусу AstraZeneca та Pfizer збільшує рівень нейтралізуючих антитіл у шість разів, порівняно з двома дозами AstraZeneca.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я